Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

УВАГА! «Чорнобиль» у магазинах Херсона

May 31, 2018

Жадібність, жага прибутку та безкарність продовжують спонукати окремих горе-підприємців до нелюдських методів ведення бізнесу.

«Херсонобленерго» систематично інформує населення про результати виявлення фактів розкрадання електричної енергії окремими громадянами та юридичними особами, та плачевні наслідки фінансових обтяжень та кримінальну відповідальність.

Діяльність з виявлення будь-яких порушень у енергетичній сфері регіону проводять висококваліфіковані спеціалісти спеціальних служб та підрозділів Товариства з багаторічним досвідом роботи, як то кажуть, від землі до трону.

Проте окремі «продвинуті економісти», невідомо на що розраховуючи, намагаються будь-якими методами вдатися до крадіжки електроенергії, вважаючи нормальним зупинити роботу електролічильника за допомогою кримінальних способів. Навіть ціною власного здоров’я і життя та, що найбільше прикро, оточуючих людей.

Днями у приміщенні рибного магазину, що розташований у центрі міста по вулиці Суворова, виявлено та, із залученням поліції, вилучено високочастотний генератор випромінювання, який використовувався для зупинки електролічильника.

І те, що господар понесе значні фінансові збитки та скоріше за все кримінальну відповідальність, не важливо.

Жах всього цього у тому, що у багатолюдному місці «нелюдь» для крадіжки електричної енергії, встановила в магазині генератор високочастотного випромінювання який впливає не так на лічильник, як на здоров’я та життя відвідувачів закладу. А саме, особливо небезпечно, коли людина потрапляє в радіус дії 500 метрів, та навіть має вплив на здоровя людини в радіусі до 2 км.

Зазначені пристрої на сотні метрів випромінюють радіохвилі такої потужності, що по шкідливості можна порівняти хіба що з наслідками Чорнобильської АЕС

Люди навіть не здогадуються, що перебувають у зоні дії такого приладу, та те, що безпричинні розлади нервової та серцево-судинної систем, хвороби крові, погіршення здоров’я, тощо є наслідками відвідування цього закладу. Важко навіть здогадатись яку шкоду наносив цей штучний Чорнобиль хворим та людям похилого віку, дітям, вагітним жінкам.

Ну, що ж, гроші не пахнуть, але чому зазначеною проблемою не займаються правоохоронці, питання варто задати керівникам цих закладів від усіх мешканців міста.

У свою чергу енергетики застерігають споживачів від порушення Правил користування електричною енергією, та якщо Вам стало відомо про наявність таких пристроїв у будь-яких помешканнях чи то закладах, повідомте на гарячу лінію служби захисту економіки за телефоном 0552-421-666.

Бережіть себе та близьких! 

Нагору